fbpx

FIFA 22 komt volgende week naar EA Play en Xbox Game Pass Ultimate

FIFA 22 Alaba

Een poosje geleden konden PS5-gamers met een PS Plus-abonnement EA’s footie FIFA 22 gratis aan hun collectie toevoegen. Binnenkort zijn ook de Xbox- en pc-gamers aan de beurt.

EA heeft namelijk bekendgemaakt dat FIFA 22 volgende week donderdag, 23 juni, wordt toegevoegd aan de EA Play-abonnementendienst, Xbox Game Pass Ultimate en PC Game Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d