PS5-update voegt TikTok-achtige editor toe aan de game clips editor

PlayStation 5

Als jij iemand bent die graag zijn gaming ervaringen deelt, en in het bijzonder via TikTok, dan hebben we goed nieuws voor jou.

Sony onthulde een nieuwe snelle bewerkingsmodus voor PS5’s Share Factory Studio, waarmee je korte gameplay video’s kan maken met vooraf ingestelde, Tik-Tok-achtige formaten.

In een blogpost legt Sony uit dat de nieuwe bewerkingsfunctie, die als “Bits” door het leven gaat, ons in staat stelt een bepaalde Bit-stijl te kiezen voor onze gameplay-clip, of om de opgenomen beelden verder aan te passen met de “Quick Edit”-modus.

Ons doel met Bits is om het voor PlayStation-gamers supergemakkelijk en leuk te maken om korte gameplayvideo’s te maken en te delen voor het delen van coole prestaties, grappen, stunts en elk ander type in het oog springende content,”

Sony laat ook weten dat we elke week nieuwe Bits-stijlen mogen verwachten. Deze zijn gebaseerd op speciale evenementen, feestdagen, seizoenen en actuele content.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)