Intense actie in Starship Troopers: Terran Command launch trailer

Fans van Starship Troopers die het nu wel eens zelf willen opnemen tegen die meedogenloze en vraatzuchtige bugs die kunnen vanaf vandaag aan de slag met de RTS game Starship Troopers: Terran Command.

Starship Troopers: Terran Command is een single player, real-time strategie spel gebaseerd op de film uit 1997.

In het spel nemen spelers het commando over de Mobile Infantry en dragen ze hun steentje bij aan de oorlog tegen hordes Arachnid vijanden.

Spelers kunnen hun legers bouwen, ontwikkelen en besturen en beginnen aan een militaire campagne. Tijdens hun reis ontmoeten ze unieke personages, ontdekken ze verbazingwekkende locaties en ontwikkelen ze effectieve tactieken met gevechtsmechanismen zoals True Line of Sight en True Line of Fire.

Bovendien hebben ze de beschikking over een uitgebreide reeks unieke eenheden, wapens en speciale vaardigheden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)