Apex Legends’ Awakening Collection Event is nu beschikbaar

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat het gloednieuwe, tijdelijke Awakening Collection Event nu beschikbaar is in Apex Legends.

Het in-game evenement luidt de terugkeer in van de 9v9 Control-modus, evenals de gloednieuwe Town Takeover van Lifeline, exclusieve cosmetische items en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van alle nieuwe content kan je hieronder terecht en in het volgende blogbericht hier.

  • Control is terug – World’s Edge komt voor het eerst in de roulatie met de terugkeer van de tijdelijke 9v9-modus Control.
  • Lifelines Town Takeover – Ga naar het oosten van Olympus om uit te rusten in Lifelines Clinic in haar nieuwe Town Takeover.
  • Exclusieve cosmetische items – Verzamel 24 cosmetische items, waaronder Legendary-skins voor Horizon, Mad Maggie, Fuse en Loba. Spelers die ze allemaal vrijspelen, ontvangen de nieuwe Heirloom van Valkyrie: de Suzaku.
  • Beloningen-tracker – Gedurende twee weken kunnen spelers uitdagingen voltooien om nieuwe, unieke beloningen vrij te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)