fbpx

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge launch trailer

Teenage Mutant Ninja Turtles_ The Cowabunga Collection-pragafied

Fans van Teenage Mutant Ninja Turtles maak dit weekend maar wat tijd vrij. Vanaf vandaag kan je immers aan de slag met Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge en daar hoort een passende launch trailer bij.

En de fans zullen zich zeker niet vervelen want met ze kunnen aan de slag met zes spelers in co-op. Dit met de vier Turtles, aangevuld met speelbare debuut van ninjutsu-expert Master Splinter, hockeystick-zwaaiende held Casey Jones en vurige veldreporter April O’Neil.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: