Wanted: Dead brengt brute uitdaging en straffe combat naar pc en consoles in Q4

110 Industries’ en Soleil’s aankomende high-octane sci-fi actiegame, Wanted: Dead, brengt stijlvol John Wick-achtig geweld en een verdraaide kijk op een donkere retro-cyberpunk toekomst naar Playstation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S en PC in Q4 2022.

Wanted: Dead is een third-person actiegame waarin zwaardvechten naadloos overgaan in vuurgevechten.

De game is ontwikkeld door het team dat aan de wieg stond van Ninja Gaiden, en spelers mogen er dus van uitgaan dat het hardcore DNA van die serie aanwezig is in deze titel. Reken dus op intelligente vijanden die je dwingen om de mechanics van de game onder de knie te krijgen.

In Wanted: Dead moet je leren hoe je combo’s, parries en andere hulpmiddelen optimaal kan gebruikenb om de meedogenloze gevechten te overleven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)