All in! Games geeft nieuwe gameplay vrij voor hun interplanetaire, zwaartekracht tartende reis, Exo One

Exo One nam deel aan de recente Guerrilla Collective Digital Showcase op 11 juni 2022 om de gloednieuwe PlayStation 5-features te presenteren die ze dit jaar in petto hebben.

In Exo One ga je als piloot van een buitenaards ruimteschip op een reis voorbij het zonnestelsel, op ontdekkingstocht naar alles van aardse woestijnen tot dromerige gasreuzen. Zweef en rol door het landschap, beheers de zwaartekracht zelf om kolossale snelheden en opwindende hoogten te bereiken.

De nieuwe PlayStation 5-versie bevat Haptic Feedback, waardoor de ervaring meeslepender is dan ooit. Dankzij de haptische eigenschappen van de PlayStation 5 voel je de weerstand op de trekker tijdens het manoeuvreren en zweven door winden en opwaartse luchtstromen in surrealistische, procedureel gegenereerde werelden.

De game zal ook 120fps-ondersteuning bevatten, zodat spelers met tv’s en monitoren met een hoge verversingssnelheid kunnen genieten van boterzachte beelden en ultra-responsieve gameplay.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)