The Cub krijgt nieuwe gameplay trailer en speelbare Steam-demo

The Cub is een 2D-platform parkourspel geïnspireerd door klassieke SEGA-spellen uit de jaren 90. Denk hier aan The Jungle Book, Aladdin en de Lion King maar met moderne wendingen en ideeën.

Het spel speelt zich af in dezelfde post-apocalyptische wereld als Golf Club: Wasteland, maar deze keer speelt het verhaal zich af vanuit het oogpunt van degenen die op aarde zijn gebleven en hebben overleefd terwijl de ultrarijken naar Mars vluchtten toen de samenleving instortte.

Als je het voelt kriebelen, probeer dan zeker eens de gratis demo via Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)