fbpx

Planet of Lana gameplay trailer debuteert op Future Game Show

Thunderful en onafhankelijke ontwikkelaar Wishfully Studios hebben een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven voor hun filmische puzzelavontuur Planet of Lana.

Planet of Lana speelt zich af op een buitenaardse wereld en vertelt het verhaal van Lana en haar trouwe dierenvriendinnetje Mui, die op een reddingsmissie gaan om haar zus te redden.

Dit ontroerende verhaal wordt beleefd door de lens van een filmische side scrolling gameplay format, terwijl spelers een kleurrijke wereld verkennen vol met prachtige omgevingen, vreemde wezens en gevaarlijke machines.

Planet of Lana is een avontuur vol platformactie, boeiende puzzels, spannende stealth-acties en een companion-mechaniek die Lana en Mui met elkaar verbindt, waardoor je unieke gameplay- en verhaalmomenten beleeft door hun vaardigheden samen te gebruiken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: