Nieuwe gameplay trailer voor post-apocalyptische sci-fi survival game Forever Skies

Welkom in Forever Skies. Een gevaarlijke plek waar wetenschap de sleutel tot overleven is. Het spel speelt zich af in een wereld vol mysteries en uitdagingen, en biedt elke speler zijn eigen unieke ervaring.

Hun volledig aanpasbare, high-tech luchtschip is de veiligste plek in de hachelijke omgeving en zal worden gebruikt als hun onderzoekslaboratorium, transport en een basis om gewassen te verbouwen, verzamelde virussen te analyseren en het nodige gereedschap om te overleven te knutselen met herstelde blauwdrukken.

De niet eerder vertoonde gameplay in de nieuwste trailer laat gloednieuwe gereedschappen zien naast de eerder onthulde Extractor, Scanner en Build Tool, waaronder het Mes, de Kruisboog en de Med Bay. Daarnaast wordt de 3D-printer van het schip uitgelicht en worden de UI en HUD van de tools in de game voor het eerst getoond.

De trailer introduceert ook het ziektesysteem van de game. Overmatige blootstelling aan de dodelijke omgeving van de aarde kan ervoor zorgen dat spelers geïnfecteerd raken met onbekende virussen, wat resulteert in uiteenlopende effecten – van wazig zicht, koorts tot bloedhoest en meer – waarbij ze de ziekte moeten bestrijden in hun ziekenboeg aan boord.

Forever Skies speelt zich af op een gedecimeerde toekomstige aarde, in de nasleep van een ecologische ramp veroorzaakt door klimaatverandering, en gamers kruipen in de huid van een eenzame wetenschapper, belast met het isoleren van specifieke, levensreddende virusstammen en het vinden van een remedie voor een mysterieuze ziekte die uitroeit wat er nog over is van de menselijke beschaving.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)