PowerWash Simulator verschijnt 14 juli

PowerWash Simulator

PowerWash Simulator laat spelers hun zorgen wegspoelen met het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt weggespoten.

Spelers kunnen hun eigen power washing-bedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil dat ze maar vinden wegspuiten. PowerWash Simulator geeft een unieke draai aan het simulatorgenre door te focussen op ontspanning en escapisme.

Na een succesvol jaar in Vroegtijdige Toegang op Steam, kunnen binnenkort ook spelers op Xbox en Windows 10 hun eigen power washing-bedrijf opbouwen en uiteenlopende schoonmaakklussen uitvoeren in de stoffige stad ‘Muckingham’. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)