Ex CD Projekt RED- en Techland-ontwikkelaars tonen eerste gameplay voor The Invincible

Starward Industries, een team bestaande uit ex medewerkers van CD Projekt RED en Techland hebben op de pc gaming show de eerste beelden getoond van hun eerste project, genaamd The Invincible dat in 2023 moet verschijnen.

In The Invincible ben jij een hoogopgeleide, scherpzinnige astrobiologe genaamd Yasna. Verstrikt in een ruimterace, belanden jij en je bemanning op de onontdekte planeet Regis III. De wetenschappelijke reis verandert al snel in een zoekmissie naar verloren bemanningsleden. Volg het spoor, maar wees je er terdege van bewust dat elke beslissing die je neemt je dichter bij het gevaar kan brengen.

Het door Unreal Engine 5 aangedreven spel The Invincible zal ergens in 2023 verschijnen voor de pc (Steam, GoG, Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Series S|X.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)