fbpx

Squid Game Seizoen 2 officieel aangekondigd door Netflix

Ook ik was helemaal onder de indruk van Squid Game… tot ik die Japanse reeks, genaamd Alice in Borderland, eveneens op Netflix had gezien. En als je mijn mening vraagt, dan vind ik Alice in Borderland nog veel sterker. Maar bon, smaken verschillen.

Voor de fans van Squid Game is er alvast goed nieuws. Netflix heeft namelijk bevestigd dat Season 2 van Squid Game er komt.

Het duurde 12 jaar om het eerste seizoen van Squid Game vorig jaar tot leven te brengen. Maar het kostte 12 dagen voor Squid Game om de meest populaire Netflix-serie ooit te worden,” schreef maker Hwang Dong-hyuk in een verklaring, gedeeld door Netflix op Twitter. “Als de schrijver, regisseur en producent van Squid Game, een enorme shout out naar fans over de hele wereld. Bedankt voor het kijken en houden van onze show.”

En nu keert Gi-hun terug. The Front Man keert terug. Seizoen [twee] komt eraan. De man in het pak met ddakji komt misschien terug. Je zult ook kennismaken met Young-hee’s vriend, Cheol-su,” vervolgde hij. “Kom nog een keer bij ons voor een hele nieuwe ronde.”

Maar check zeker ook eens Alice in Borderland op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: