The Lord of the Rings: Return to Moria wordt een coöp survival game

Komt er een revival van games gebaseerd op The Lord of the Rings? Na Gollum waar we nog steeds hoopvol naar uitkijken, kondigde een andere ontwikkelaar, genaamd Free Range Games, zopas Return to Moria aan.

The Lord of the Rings: Return to Moria wordt een coöp survival game, exclusief voor pc, die moet verschijnen in 2023.

The Lord of the Rings: Return to Moria volgt de Dwergen in een nieuw avontuur om hun legendarische thuis in Moria, onder de Mistige Bergen, terug te winnen. Spelers bundelen hun krachten om te overleven, te craften, te bouwen en de iconische, uitgestrekte mijnen te verkennen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)