fbpx

Starship Troopers – Terran Command verschijnt 16 juni

Starship Troopers blijft een iconische cultfilm die iedere gamer toch wel eens moet gezien hebben, vind ik. Eind deze week, op 16 juni, kunnen we zelf aan de slag met de Troopers, en dit in een gloednieuwe RTS.

Starship Troopers – Terran Command is een intense real-time strategietitel waarin we de melkweg moeten verdedigen tegen oneindige hordes bugs. En dan hopen wij vooral geen game breaking bugs maar echt gigantische insecten met veel te veel poten, vleugels en andere dingen die we haten aan die beesten.

Geconfronteerd met schijnbaar onoverkomelijke kansen, is het aan ons om dodelijke strategische tactieken toe te passen bij het inzetten van onze units op het slagveld.

Voor de prijs moet je deze titel alvast niet laten want hij kost ‘slechts’ 24,99 euro. Wij hopen alvast dat het goedkomt met deze titel…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d