fbpx

Hentai: Make Love Not War is een Switch exclusive die je met één hand kan spelen

Big Way, de studio achter het in april op de Nintendo eShop verschenen Hentai Uni, heeft op diezelfde eShop een nieuwe titel gereleaset, namelijk Hentai: Make Love Not War.

Het grote voordeel van deze game? Je kan hem met één hand spelen. Zo heb je altijd een hand vrij om, euhm, bijvoorbeeld een pintje te drinken, te snoepen, te GSM’n of iets anders te doen. Wat dat iets is, dat laten we natuurlijk aan jullie over.

Het concept van deze game gaat als volgt: Spelers krijgen een mangapersonage te zien – of het nu een soldaat, matroos, piloot, special agent of verpleegster is – en kunnen dan hun kleren uittrekken om een puzzel op te lossen.

12 charmante meisjes zullen je helpen ontspannen en plezier maken. Meisjes soldaten, dokters, zeelui, piloten en speciale agenten wachten op je! Het spel heeft meer dan 50 eenvoudige puzzels die met één hand gespeeld kunnen worden.

Opgelet echter, voorlopig is de game enkel beschikbaar in de USA, Mexico en Canada, en dit dus via de Nintendo eShop. Iets wat voor de creatieve gamers zeker geen probleem zal zijn. Maar aangezien de game ook ondersteuning biedt voor elf andere talen, wordt aangenomen dat het spel later ook naar Europa zou kunnen komen. Al is dat nog niet zeker.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d