Focus Entertainment maakt release date voor A Plague Tale: Requiem binnenkort zelf bekend

Een game waar tal van onze crewleden enorm naar uitkijken is A Plague Tale: Requiem. Gisteren kregen we tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase al een voorsmaakje van de game te zien. Maar op een release date is het voorlopig nog wachten. Al zal dat nog maar even zijn.

Op donderdag 23 juni zal de uitgever van de game, Focus Entertainment, een eigen showcase presenteren waarin het de release date bekend zal maken en waarin we een extended gameplay trailer te zien zullen krijgen. Het enige wat we voorlopig weten is dat de game dit jaar nog zal verschijnen en dat deze vanaf dag één beschikbaar zal zijn via Game Pass.

De showcase zal live via Youtube te volgen zijn om 18:00 uur Belgische tijd.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.