Tour de France 2022 en Pro Cycling Manager 2022 nu verkrijgbaar

Vlaanderen is gek op wielrennen. Zelf rij ik liever op mijn mountainbike dan op de weg. Ik voel me veiliger in de bossen en velden dan op onze openbare wegen. Dit is er dan ook eentje voor de wielerliefhebbers, al moet ik zeggen: dit zijn er twee want eigenlijk zijn het twee compleet verschillende games.

Pro Cycling Manager 2022 biedt een unieke mix van sportsimulatie, management en realtime racing, waarin spelers hun teams naar de top van het klassement moeten leiden.

Dit nieuwste deel kent vele nieuwe features, waaronder een realistischer systeem om je eigen wielrenners te maken, slimmer gedrag van tegenstanders, een nieuw talentscoutsysteem en een verbeterde interface. Gesteund door 20 jaar aan expertise van Cyanide, kunnen spelers nu genieten van 260 races, 680 etappes en 70 teams.

De wielrensimulatie Tour de France 2022 biedt wielrenliefhebbers de kans om alle 21 officiële etappes van de Tour de France 2022 te beleven. Daarbij kunnen ze deel uitmaken van nieuwe teams als Eolo-Kometa Cycling Team, Caja Rural-Seguros RGA en Uno-X Pro Cycling, terwijl La Primavera Classic als nieuwe klassieker is toegevoegd aan de 91 beschikbare etappes in de game.

De game is realistischer dan ooit, mede door de toevoeging van race-ongelukken, het voorbereidingensysteem en de nieuwe effecten voor geplaveide secties. Ook nieuw dit jaar is de Race of the Moment-mode, waarin spelers hun resultaten wekelijks kunnen vergelijken met die van andere spelers om de top van het wereldklassement te veroveren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)