Netflix Geeked Week: eerste trailer voor Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk Edgerunners

Cyberpunk 2077 heeft de orkaan doorstaan en draait weer op volle toeren. Laat ons hopen dat dit voor de animatiereeks Cyberpunk: Edgerunners ook zo mag zijn.

Cyberpunk: Edgerunners vertelt een standalone verhaal van 10 afleveringen over een straatjongen die probeert te overleven in een door technologie en lichaamsaanpassingen geobsedeerde stad van de toekomst.

Omdat hij alles te verliezen heeft, kiest hij ervoor in leven te blijven door een edgerunner te worden – een huurling die vogelvrij is en ook bekend staat als een cyberpunk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)