Brad Pitt knalt erop los in nieuwe trailer van Bullet Train

Bullet Train Brad Pitt

Brad Pitt is ondertussen al 58 jaar, maar is nog steeds de fitheid zelve. Dat bewijst hij in zijn nieuwste film Bullet Train.

In deze film speelt Pitt de rol van Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is om het kalmer aan te doen nadat een te groot aantal missies ontspoord zijn. Het lot heeft echter andere plannen, want Ladybugs nieuwste missie zet hem op een ramkoers met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld – allemaal met dezelfde, maar tegenstrijdige, doelstellingen – op ’s werelds snelste trein…

Bullet Train werd geregisseerd door David Leitch, de man die ook verantwoordelijk was voor Deadpool 2 en is vanaf 3 augustus te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.