Nieuwe trailer voor Jordan Peele’s horrorprent Nope

Horrorfilms, je moet er voor zijn. En als jij fan bent van het genre, dan hebben we iets strafs voor jou op het menu. We spreken dan over de nieuwe trailer voor Jordan Peele’s horrorprent Nope.

Oscar-winnend regisseur Jordan Peele, bekend van het herdefiniëren van de moderne codes van horrorfilms met Get Out en Us, brengt ons deze zomer een nachtmerrie met grote proporties in Nope.

In de film zijn Oscar-winnend acteur Daniel Kaluuya samen met Keke Palmer en Oscar-genomineerd acteur Steven Yeun te zien als de inwoners van een afgelegen Californische vallei die getuige zijn van een angstaanjagende bovennatuurlijke ontdekking.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)