Top Gun: Maverick heeft de beste openingsweek ooit voor een Tom Cruise-film

Top Gun Maverick

Ik heb hem tot scha en schande zelf nog niet gezien, maar Top Gun: Maverick is blijkbaar een enorm succes in de Belgische bioscopen.

Met bijna 200.000 Belgen die in één week naar de bioscopen vlogen, deed de film het 10% beter dan No Time To Die, 16% beter dan Doctor Strange In The Multiverse of Madness en 62% beter dan Fantastic Beasts: the Secrets of Dumbledore.

Niet alleen behaalde de film zo het beste openingsweekend voor een post-Covid-film release, vandaag wordt deze blockbuster met Tom Cruise ook bekroond met de titel van tweede beste openingsweek voor een post-Covid-film, na Spider-Man No Way Home en voor No Time To Die.

Straffe cijfers voor nonkel Tom!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.