Session: Skate Sim rolt op 22 september naar je console of pc

Session Skate Sim

Het is nog even wachten tot EA klaar is met de nieuwste versie van SKATE, daarom kijk je als skateliefhebbers best toch nog even uit naar Session: Skate Sim van Crea-ture Studios.

Session belooft ons mee te nemen naar de authentieke skateboard-scene van de jaren 90, toen elke stoeprand en elke trap een uitnodiging was om je favoriete tricks uit te voeren.

Het codewoord voor Session is ongetwijfeld ultra realistische physics. De ontwikkelaars hebben hard gewerkt om ons een unieke ervaring te bezorgen en daarin zijn ze naar eigen zeggen in geslaagd met de “True Stance Stick”. Hierbij besturen we de beide voeten van onze digitale skater met de twee analoge sticks bestuurd worden. Dat klinkt alleszins niet makkelijk en wordt het ook niet volgens de ontwikkelaars. Want skaten is in het echt ook blijven doorzetten en nooit opgeven.

Session zit sinds februari in de early-access stage, maar daar komt na de zomer dus een einde aan. Op 22 september verschijnt deze skate sim eindelijk voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.