Devolver Digital houdt presentatie op 9 juni om 23u59

Devolver Digital

De kalender van de Gaming Zomer van 2022 is stilaan goedgevuld aan het raken. Het hoogtepunt ligt op eind deze week, wanneer de Summer Game Fest-presentatie wordt gehouden met Geoff Keighley als host.

Uitgever en ontwikkelaar Devolver Digital heeft nu aangekondigd dat het in de nacht van 9 op 10 juni om middernacht hun eigen presentatie zullen houden.

Wie Devolver Digital een beetje kent én hun presentaties in het verleden al heeft gezien, weet dat dit bedrijf een minder conventioneel idee heeft in hoe je een gamespresentatie moet houden. Humor en absurdisme staan hoog op de lijst bij Devolver Digital.

Het bewijs hiervan is dat nu al geweten is dat No More Heroes-bedenker Goichi ‘Suda51’ Suda aanwezig zal zijn én dat hij een aankondiging zal doen in een mech. Yep, een mech. In totaal zullen er minstens vier aankondigingen te zien zijn van games.

Check zeker ook alle andere geplande events in ons handig overzicht van de Gaming Zomer 2022.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.