Remake van Prince of Persia: The Sands of Time opnieuw uitgesteld

Prince of Persia The Sands of Time

Tijd is de remake van Prince of Persia: The Sands of Time niet gunstig gezind. De ontwikkeling loopt allesbehalve van een leien dakje en heeft Ubisoft doen beslissen om de game opnieuw uit te stellen.

De remake van Prince of Persia: The Sands of Time, dat voor het eerst het levenslicht zag in 2003, was al een paar keer uitgesteld en zou normaal gezien eind dit jaar moeten uitkomen.

Ubisoft had eerder beslist om de ontwikkeling over te dragen van twee Indiaanse studio’s aan het Ubisoft-team in Montréal en dat heeft er dus voor gezorgd dat de game zeker niet meer in het boekjaar 2023 zal vallen. Dat boekjaar eindigt op 31 maart 2023.

The Sands of Time werd in 2020 aangekondigd, maar werd ondertussen dus al vier (!) keer uitgesteld. Eerder werden altijd de gevolgen van de coronapandemie als schuldige aangewezen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.