fbpx

Fortnite Chapter 3 Season 3 cinematic, gameplay én battle pass trailer

Fortnite VIBIN Chapter 3 Season 3

Fortnite Chapter 3 Season 2 zit er sinds gisterenavond helemaal op. Hoog tijd dus om Season 3 af te trappen. En dat doet Epic Games in stijl met een knappe cinematic trailer, een battle pass trailer én een gameplay trailer.

In dit nieuwe seizoen, dat de naam VIBIN mee kreeg, worden de grappling hooks opnieuw geïntroduceerd én kunnen we op wolven rijden. Check het vooral zelf in de game of via deze video’s!

Of ik ooit gedacht had dat ik opnieuw met Fortnite zou beginnen? Nope! Of ik ooit gedacht had dat ik me zo met Fortnites no build modus zou amuseren met de bois? Nope!

Of ik me nu rot amuseer met de bois (Razer, Rolfson en Auron)? Absoluut! Dus ja ik ben helemaal klaar voor Season 3! En dan is er nog die battle pass met Indiana Jones én Darth Vader! Hoe vet is dat?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: