Tunic komt naar PS4 en PS5 in september

Tunic, de charmante RPG die heel wat harten wist te verroveren op Xbox en pc, komt komend najaar naar PlayStation.

Dat weten we dankzij de State of Play van voorbije nacht. Tunic is een RPG die de mosterd voornamelijk bij de The Legend of Zelda-games van weleer haalt. De game bleek alvast een kleine hit bij de genreliefhebbers toen het in maart op pc en Xbox verscheen.

Tunic verschijnt op 27 september op PlayStation met zowel een PS4 als PS5-versie. Auron_Sagara vond het spel alvast een knappe 9 waard. Eentje om in de gaten te houden dus.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.