fbpx

Is er een nieuwe Fallout in de maak?

Bethesda, dat al een tijdje deel uitmaakt van Xbox Game Studios, heeft duidelijk het één en het ander in gang gezet. Sinds de overname zijn er verschillende games in ontwikkeling waaronder dit onaangekondigd project.

Op het LinkedIn-profiel van DongJun Kim (Senior Animator bij Bethesda) vinden we boven zijn Fallout 4 en Fallout 76 vernoemingen ‘Unannounced Project’ terug. Is dit een tease naar volgende week?

Op 12 juni is er immers de Xbox & Bethesda Games Showcase waarin ik van harte hoop dat er nieuws komt over Fallout 5. De laatste uit de series (Fallout 76) werd 4 jaar geleden uitgebracht dus het zou zomaar eens kunnen!

Ondanks dat dit een gerucht is, zal ik toch in de aanloop naar volgende week zondag iedere dag een kaarsje branden. Wie weet helpt dit en horen ze mijn gebeden tot in Rockville, de stad waar Bethesda Game Studios gevestigd is.   

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: