Republic of Gamers onthult de ROG Phone 6-serie op 5 juli

Asus ROG Republic of Gamers

Liefhebbers van het betere en grotere smartphonegeweld moeten op 5 juli om 14u00 voor hun scherm gaan zitten. Republic of Gamers zendt op dat moment namelijk een livestream uit waarin het de nieuwe gamingsmartphones zal aankondigen in de ROG Phone 6-serie.

In de aankondiging van dit event geeft ASUS Republic of Gamers al iets meer weg over wat we mogen verwachten van de smartphone.

De ROG Phone 6 wordt uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 5G Platform processor en een AMOLED-beeldscherm van Samsung met een indrukwekkende refresh rate van 165Hz te behalen. Iets wat we tot nu toe nog niet gezien hebben in een smartphone.

Naast de ROG Phone 6 krijgen we ook nog nieuwe gaming accessoires voorgeschoteld. De presentatie is op dinsdag 5 juli om 14u00 te volgen via de website van Republic of Gamers.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.