Silent Hill Remake in de Unreal Engine 5 ziet er schrikwekkend uit

Silent Hill

Da’s uiteraard positief bedoeld natuurlijk, want TeaserPlay heeft uitstekend werk verricht door Silent Hill van een remake te voorzien in de Unreal Engine 5.

Jammer genoeg gaat het hier dus enkel om een showcase en niet om een volledige game. Maar TeaserPlay hoopt wel dat de gamingcommunity zijn video viraal laat gaan om zo de aandacht te trekken van Konami. Zij hebben nog steeds de rechten op de reeks en iedere liefhebber van het horrorgenre hoopt vurig dat ze ook effectief met een échte remake op de proppen komen.

Tot dan moeten we het stellen met deze uiterst coole trailer van zo’n twee minuten lang.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.