Claim Wolfenstein: The New Order gratis in de Epic Games Store

Gratis games? Daar zeg ik niet nee tegen. Nadat we vorige week de BioShock Collection gratis aan onze collectie mochten toevoegen via de Epic Games Store, komt daar deze week nog een vette vis bij.

Deze week kunnen we namelijk Wolfenstein: The New Order gratis binnenhalen via Epics digitale winkelplatform.

Wolfenstein werd ontwikkeld door MachineGames, en is een bikkelharde shooter, met een bikkel van een hoofdrolspeler.

Met de hulp van een kleine groep verzetsstrijders infiltreer je in hun zwaarst bewaakte faciliteiten, neem je het op tegen hightech nazi-legioenen en krijg je controle over superwapens die de aarde hebben veroverd.

Gewoon downloaden die handel!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)