Check de eerste gameplaytrailer van The Callisto Protocol

The Callisto Protocol

Een grote fan van horrorgame ben ik niet, dus de kans is zéér groot dat ik deze Callisto Protocol ga overslaan. Maar als ik mag afgaan van het enthousiasme van enkele van onze crewleden, dan moet deze Callisto Protocol een toppertje worden.

Tijdens de PlayStation State of Play kregen we eindelijk ook de eerste gameplay te zien van deze game van de hand van Glen Schofield, de bedenker van Dead Space. Veel woorden hoef ik niet te spenderen om deze trailer te beschrijven, want de beelden spreken helemaal voor zich.

Hopelijk heb je een sterke maag. Zo niet heb je nog even de tijd om hem te trainen. Want The Callisto Protocol verschijnt op 2 december.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.