Marvel Spider-Man Remastered komt nog deze zomer naar pc

Je kan nooit genoeg van Spidey spelen, zien of horen en zo dacht Insomniac Games er ook over.

Tijdens de PlayStation State of Play werd deze remaster aangekondigd voor pc-gamers. Insomniac Games zal samen met het Utrechtse Nixxes Software de game naar je pc brengen, vanaf 12 augustus 2022 kan je aan de slag met deze Spider-man Remastered.

Gevechten aangaan met vijanden of webslingeren met voldoening in en door New York zal vanaf deze zomer dus ook kunnen via muis en toetsenbord!  

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”