Kijk hier om middernacht naar de PlayStation State of Play

PlayStation State Of Play

Straks om middernacht zendt Sony een nagelnieuwe PlayStation State of Play uit waarin we eindelijk wat games te zien zullen krijgen voor de PlayStation VR2. Nieuws over God of War: Ragnarök en andere exclusieve PlayStation games hoef je echter niet te verwachten.

Volg hieronder via YouTube de presentatie live:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.