Eerste trailer voor PSVR2-game Horizon Call of the Mountain

Horizon Call of The Mountain

Eerder kregen we een korte teaser voorgeschoteld waarin de PlayStation VR2-game Horizon Call of the Mountain werd aangekondigd.

Veel konden we toen niet uitmaken van die trailer, maar nu hebben we eindelijk een eerste gameplaytrailer beet. In deze game kruipen we in de digitale huid van Ryas, een voormalige Shadow Carja Warrior. Tijdens je avontuur zal je heel wat bekende personages uit de andere Horizon-games tegen het lijf lopen, inclusief Aloy.

Naast het verhaal zit er in Horizon Call of the Mountain ook een mode om lekker relaxed bootje te varen. De River Ride moet volgens Sony de perfecte manier zijn om nieuwe VR-gamers kennis te laten maken met de technologie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.