Resident Evil: Village komt naar PlayStation VR2, eerste trailer vrijgegeven

Resident Evil Village

Goed nieuws wie van plan is de PlayStation VR2 in huis te halen, want tijdens de PlayStation State of Play kregen we te horen dat twee ontzettend coole games een versie krijgen voor Sony’s nieuwste VR-headset.

Enerzijds gaat het om het griezelig goede Resident Evil: Village. Je zal deze game vanuit een compleet nieuw perspectief kunnen beleven en om zo Lady Dimitrescu van wel héél dichtbij te ontdekken.

Deze VR-versie zal ook gebruik maken van de PlayStation VR2 Sense controllers zodanig dat je bewegingen in de game een-op-een te zien zullen zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.