World of Warcraft krijgt na 18 jaar cross-faction play

World Of Warcraft Shadowlands Eternity's End

Als ik heel eerlijk ben, kriebelt het regelmatig om World of Warcraft opnieuw te installeren en mij terug helemaal te laten opslorpen door de wereld van Azeroth.

Bij de lancering van deze legendarische MMORPG in 2004 heb ik me laten overhalen door een zekere Praga om de Collector’s Edition van de game aan te schaffen. Want we hadden er toch eentje over in de GUNKstore.

En zo geschiedde. Ik speelde uren aan een stuk en vond het fantastisch om met mijn Dwarven Paladijn genaamd Zwamwuist de wereld te redden van de ondergang. Helaas koos Praga voor de Horde en was samenspelen dus niet meteen een optie.

Tot nu! Want in content-update 9.2.5 introduceert Blizzard beperkte cross-faction gameplay. Yep, je leest het goed: gamers aan beide kanten van de Horde en Alliance-faction een team vormen!

Daarnaast brengt 9.2.5 ook extra content en Quality of life-updates met zich mee, waaronder:

  • Nieuwe Customization Quests – Blood Elf en Dark Iron Dwarves kunnen een nieuwe questline voltooien die een nieuwe mount en weapon appearances oplevert.
  • Nieuwe Achievements – Spelers die hard hebben gewerkt om alle covenant achievements vrij te spelen, zullen die achievements nu voltooid zien bij al hun karakters.
  • Veranderingen in Quality of Life –Verhoogde Renow-verdiensten en inhaalacties, karakter class-tuning, verhoogde Grateful Offerings en meer.

Misschien toch de reden om na onze gezamenlijke Fortnite-potjes World of Warcraft opnieuw samen te spelen met Praga?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.