Ubisoft brengt 60fps-patch uit voor Assassin’s Creed Origins

Assassin's Creed Origins

Wil je jezelf oud voelen? Wel, het is ondertussen al vijf (!) jaar geleden dat Ubisoft de Assassin’s Creed-franchise opfriste met het fantastische Origins.

Vanaf vandaag kan je deze game uit 2017 op je PlayStation 5 en Xbox Series X|S dus ook met een framerate van 60fps spelen. Deze mogelijkheid heeft Ubisoft via patch 1.60 toegevoegd.

Deze framerateboost komt niet geheel onverwacht aangezien Ubisoft dit eerder al aankondigde. Het vervolg, Assassin’s Creed Odyssey, kreeg enkele weken geleden ook al dezelfde update op de huidige generatie consoles.

Op dit moment is het vooral wachten tot Ubisoft de nieuwste episode in de Assassin’s Creed-franchise aankondigt. Misschien krijgen we de komende weken tijdens de Gaming Zomer van 2022 meer informatie voorgeschoteld!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.