Xbox-systeemupdate van juni geeft mogelijkheid geheime achievements te zien

SecretAchievement-xbox

Microsoft heeft details vrijgegeven over de de Xbox-systeemupdate van juni. Spelers zullen de mogelijkheid krijgen om details van geheime achievements te bekijken, waaronder de titel, prestatiebeschrijving en Gamerscore.

Voor deze update werd die informatie pas zichtbaar zodra de achievement werd behaald. De update zal ook verbeteringen brengen aan de snelheid en betrouwbaarheid van het detecteren van beschikbare updates van de Xbox-consoles, zowel in je gamebibliotheek als wanneer je een spel opstart.

Nadat je een geheime achievement hebt bekeken, kan je kiezen om de details weer te verstoppen of ze te blijven tonen. Je kan geheime achievements overal waar je wil openen en bijhouden, op Xbox Series X/S- en Xbox One-consoles, de Xbox-app voor Android en iOS, de Xbox-app voor Windows pc en Game Bar op je pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.