Cyberpunk 2077 is weer helemaal ‘hot’ na next-gen update

Cyberpunk 2077

Nog niet zo heel lang geleden kreeg Cyberpunk 2077 eindelijk zijn beloofde next-gen update. Zo is de game eindelijk met alle toeters en bellen speelbaar op Xbox Series X en PlayStation 5. Voeg daarbij nog de nodige fixes en de game ziet er als nieuw uit.

En die update heeft Cyberpunk 2077, en zeker CD Projekt RED, de ontwikkelaar van de game, geen windeieren gelegd.

Uit cijfers die de studio zelf vrijgaf blijkt namelijk dat het spel aan een tweede leven begonnen is, en nog steeds verkoopt als zoete broodjes. De algemene tendens luidt dan ook dat de next-gen versie van Cyberpunk 2077 aanvoelt als een heel nieuw spel. Het loopt beter, ziet er beter uit en voelt beter aan.

Met als gevolg: Forbes heeft een van de dia’s van de presentatie kunnen analyseren om vast te stellen dat de verkoop van PlayStation na de update met 600% is gestegen, terwijl de verkoop van Xbox met 800% is gestegen.

Nog niet gespeeld? Dan weet je wat je te doen staat! Al gespeeld? Dan moet je zeker eens herbeginnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)