PES’ populaire Master League komt in 2023 betalend naar eFootball 2022

Een van de populairste, sorry de populairste, modi van Konami’s Pro Evolution Soccer was zeker de Master League. Die zit voorlopig nog niet in eFootball 2022. Maar daar komt volgend jaar verandering in.

Konami heeft namelijk laten weten dat momenteel druk bezig is om die spelmodus naar hun lamentabele eFootball 2022 te brengen, tezamen met de nodige updates.

Maar, ten eerste zal die modus betalend zijn, en ten tweede verschijnt die pas volgend jaar, in 2023 dus.

Ook werkt de studio aan cross-platform-opties voor console- en pc-gamers. Hier is de release gepland voor de komende winter. En om de lijst helemaal af te werken, werkt het team ook aan de mogelijkheid om met meer teams in competities te kunnen spelen. Maar ook dit zal centen kosten.

Als eFootball 2022 één groot voordeel heeft, dan is dat het feit dat deze game alleen maar beter kan worden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)