fbpx

Eerste full trailer voor Robert Zemeckis live-action Disney+ film Pinocchio

Gisteren gaf Disney+ een teaser vrij van hun live-action film Pinocchio met daarbij de belofte om vandaag een eerste trailer te lanceren. En kijk, ze hebben woord gehouden.

Wie kent het verhaal niet van Pinocchio? De houten pop van poppenmaker Geppetto (Tom Hanks) die er alles aan doet om een echt jongetje te worden, maar daarbij al eens van het rechte pad durft af te wijken…

De film draait vanaf 8 september, op Disney+ Day, op Disney Plus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d