Sony werkt aan series gebaseerd op Horizon, God of War én Gran Turismo

God Of War Ragnarök

Na het overdonderde succes van The Witcher op Netflix, lijkt het erop dat we een nieuwe golf aan verfilmingen van games mogen verwachten. Sony springt alvast op de aan denderende trein en bevestigde op een Business Briefing dat het werkt aan verschillende adaptaties van games.

Dat meldt Nightengale op het forum van Resetera. In hoeverre dit nieuws dus écht is, valt dus nog af te wachten. Maar als we de persoon in kwestie mogen geloven, ziet de toekomst er goed uit.

De serie gebaseerd op Horizon zou te zien moeten zijn op Netflix, terwijl de God of War-reeks exclusief naar Amazon Prime zou gaan. Waar de serie over Gran Turismo te zien zal zijn, meldde Nightengale niet.

De toekomst voor gamefans ziet er alvast goed uit. Zolang de makers met respect omgaan met de lore uit deze drie games. Al heb ik er vertrouwen in, zeker als je ziet hoe Sony omgaat met de The Last of Us-reeks.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.