fbpx

Eddy Wally achterna in Microsofts gratis Top Gun Flight Simulator-DLC

Ik spring uit een vliegmasjien, alleen al om jou te zien, zong Eddy Wally ooit. Of hij het zelf gedaan heeft? Dat weet ik niet! Ik vind het alleszins geen goed idee om zomaar uit een vliegtuig te springen, zeker niet in Microsofts Flight Simulator.

Met de nieuwe release van Top Gun: Maverick wil Microsoft de fans graag blij maken met spectaculaire content, en die krijgen ze nu gratis aangeboden in Microsofts Flight Simulator.

Zo kan je vanaf nu aan de slag met de gratis Top Gun-DLC, goed voor een “Maverick Edition” livery voor de F/A-18E Super Hornet straaljager. Maar dat is nog niet alles, je leert ook hoe je landt op een vliegdekschip, gevechtsmanoeuvres uitvoert en navigeert door uitdagend terrein op lage hoogte. Hieronder het overzicht:

De Top Gun: Maverick uitbreiding bevat:

  • Een Top Gun: Maverick Edition kleurstelling voor de F/A-18E Super Hornet.
  • Drie trainingsmissies voor de Super Hornet waarmee je radicale vliegmanoeuvres onder de knie kunt krijgen, waaronder onbeperkt opstijgen, gesplitste S-manoeuvres en manoeuvreren op lage hoogte en hoge snelheid door complex terrein.
  • Vijf high-speed, low-level uitdagingen die uiterste vaardigheid vereisen om net boven bergen te navigeren en door canyons te gaan.
  • Een uitdaging om te landen op een vliegdekschip, een van de meest veeleisende operaties in de wereld van de militaire luchtvaart.
  • Een nooit eerder onthuld hypersonisch vliegtuig dat snelheden van Mach 10 en hoogten van meer dan 150.000 voet boven zeeniveau kan bereiken.
  • Een missie om de stratosfeer in te vliegen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: