fbpx

Alles wat je moet weten over The Quarry in een handige trailer

The Quarry

Binnenkort kunnen we weer sidderen en beven in The Quarry, de nieuwe horrortitel van Supermassive Games en 2K. Gelukkig beginnen we niet onvoorbereid aan dit nieuwe horroravontuur.

Onderstaande trailer vertelt je immers alles wat je moet weten over deze titel die je kan beschouwen als de spirituele opvolger van Until Dawn.

Jammer genoeg is er ook slecht nieuws, Supermassive heeft aangekondigd dat de online multiplayer modes van het spel niet beschikbaar zijn bij launch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d