Skaten met aliens in The VOID Riders voor OlliOlli World

OlliOlli World VOID Riders

Dat OlliOlli World een plezante platformer is, lazen jullie ongetwijfeld al in onze review. Maar wist je dat er ook twee verhaaluitbreidingen op komst zijn voor deze game van Roll7?

De eerste van twee uitbreidingen voor dit skateboard-actie-platformspel OlliOlli World krijgt de naam VOID Riders en is vanaf 15 juni verkrijgbaar voor alle platformen en kost €9,99.

Bizar brute buitenaardsen, Sair’Rah, Khehvyn en Pftangxi, zijn aangekomen in Radlandia met de bedoeling om skate-exemplaren te verwerven voor hun machtige leider, Nebulord. OlliOlli World: VOID Riders schotelt ons een avontuurlijke nieuwe wereld vol uitdagingen en ruimte-uitrusting voor: de V.O.I.D.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.