Open-wereld vampieren survival game V Rising verkoopt als zot

Wat is dat toch met vampieren dezer dagen? Het lijkt wel alsof de bleekwitte bloedzuigers met hun punttanden populairder aan het worden zijn dan zombies? Ook de open-wereld vampieren survival game V Rising doet het schitterend zo blijkt.

Vampire The Masquerade: Swansong, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt en dus ook V Rising zijn momenteel razend populair.

De Zweedse ontwikkelaar Stunlock Studios heeft laat weten dat V Rising, de early-access open-wereld vampier survival game, zijn opmars voortzet en de grens van 1 miljoen verkochte exemplaren overschrijdt na de eerste week in Early Access.

Ontwaak als een verzwakte vampier na eeuwen van sluimering. Ga op jacht naar bloed om weer op krachten te komen terwijl je je verbergt voor de brandende zon om te overleven. Herbouw je kasteel en maak mensen tot je trouwe dienaren in een zoektocht om je vampierrijk te laten groeien. Maak online bondgenoten of vijanden, of speel lokaal solo, vecht tegen heilige soldaten en voer oorlog in een wereld vol conflicten.”

V Rising is momenteel verkrijgbaar op Steam voor €19,99 en ik ga hem een kans geven denk ik.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)