Wat als Homer en Bart Simpson in de huid van Kratos en Atreus kruipen in God of War?

Wat hebben Homer en Bart Simpson gemeenschappelijk met God of Wars Kratos en Atreus? Dat het beide vader en zoon zijn. Dus logisch gezien is het best mogelijk dat ook Homer een beetje een God of War is. Toch?

Voor de creatieve geesten van Omega Fantasy en Toasted Shoes reden genoeg om het populaire duo, Homer en Bart bedoelen we dan, een kans te geven om de hoofdrol te vertolken in God of War.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)