Nieuwe Hogwarts Legacy-trailer richt zich op de specifieke PlayStation 5-functies

Hogwarts Legacy

Als ik een tovenaar was à la Harry Potter dan toverde ik de release van de game enkele maanden vooruit, zorgde ik ervoor dat er geen enkele bug te bespeuren was en ging ik met Emma Watson op restaurant vanavond. Maar ik ben geen tovenaar…

Gelukkig telt de studio achter Hogwarts Legacy wel een aantal tovenaars, en ik ben er zeker van dat zij hun uiterste best gaan doen om een toppertje af te leveren.

Bij deze nieuwe trailer, powered by PlayStation trouwens, hoort een uitgebreide post op de Officiële PlayStation Blog die ons meer vertelt over de unieke features van de PS5, waaronder de mogelijkheden van de DualSense controller zoals daar zijn de adaptive triggers, haptic feedback en meer.

A witch or wizard should never be without their wand, and the PlayStation 5’s DualSense wireless controller becomes an extension of your wand in Hogwarts Legacy.

Je controller zal met andere woorden echt gaan aanvoelen als een toverstok, en je zal de spreuken als het ware voelen ontstaan in je handen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)