Gorr the God Butcher is de slechterik in nieuwe trailer Thor: Love and Thunder

Thor Love And Thunder

De trailer toont ons voor de eerste keer een blik op Christian Bale als Gorr de God Butcher. Ik blijf toch altijd een beetje Bruce Wayne horen… Daarnaast zien we ook Natalie Portman als Mighty Thor en Russel Crowe in zijn rol als Zeus.

De trailer werd onthuld tijdens de NBA East Finals play-off game tussen de Boston Celtics en Miami Heat. We horen in het begin regisseur Taika Waititi’s personage Korg die een verhaal vertelt over de space viking, Thor Odinson.

Thor: Love and Thunder zal vanaf 6 juli 2022 te zien in de de bioscoop.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.